Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przyrządzeniu, smaczne i zdrowe.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5406
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 920
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11860
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1365
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5406
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 920
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11860
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1365
Składniki
Ryż ugotuj i zahartuj lodowatą wodą. Plastry ananasa odsącz, pokruj w kostkę. Pory pokrój w cienkie plasterki, tuńczyka odsącz z zalewy, ser zetrzyj na tarce.Dodaj tyżkę kukurydzy z puszki. Wystudzony ryż połącz z ananasem i resztą składników, dodaj majonez, przypraw solą, pieprzem i kurkumą. Jeżeli nie lubisz tuńczyka dodaj do sałatki pieczonego kurczaka.