Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cudowny smak, dla bardziej glodnych mozna podac z grzankami z serem
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 18
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 533
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 740
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 33
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 18
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 533
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 740
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 33
Składniki
sos: czosnek drobno posiekany, sol i pieprz , musztarda, oliwa i ocet- wymieszac- ja uzywam blendera.
potargana roszponka
pomidorki kroimy na pol
awokado kroimy w kosteczke ok 1,5 cm i kropimy kilkoma kroplami cytryny
boczek kroimy na skwarki - nie zbyt drono-i smazymy az beda chrupiace ale nie twarde
calosc mieszamy- wlewamy tluszcz z boczku i sos
podajemy poki boczek jest cieply- zanim tluszcz z niego zamieni sie w smalec.