Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cudowny smak, dla bardziej glodnych mozna podac z grzankami z serem
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
sos: czosnek drobno posiekany, sol i pieprz , musztarda, oliwa i ocet- wymieszac- ja uzywam blendera.
potargana roszponka
pomidorki kroimy na pol
awokado kroimy w kosteczke ok 1,5 cm i kropimy kilkoma kroplami cytryny
boczek kroimy na skwarki - nie zbyt drono-i smazymy az beda chrupiace ale nie twarde
calosc mieszamy- wlewamy tluszcz z boczku i sos
podajemy poki boczek jest cieply- zanim tluszcz z niego zamieni sie w smalec.