Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo łatwe danie z litewskiego wigilijnego stołu
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 82
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 42
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 82
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 42
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
namocz fasolę - najlepiej całą noc następnie ją ugotuj
ugotuj buraki i zetrzyj na wiórki
cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na dość dużej patelni, dodać buraki i wszystko przesmażyć, dodać fasolę i jeszcze chwilę potrzymać razem na patelni. Całość doprawić solą, pieprzem i octem do smaku.
Danie smakowite w wersji ciepłej i zimnej, powinno być dobrze przyprawione pieprzem. Oczywiście proporcję buraków i fasoli są dowolne w zależności od upodobań.