Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo łatwe danie z litewskiego wigilijnego stołu
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15065
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15065
Składniki
namocz fasolę - najlepiej całą noc następnie ją ugotuj
ugotuj buraki i zetrzyj na wiórki
cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na dość dużej patelni, dodać buraki i wszystko przesmażyć, dodać fasolę i jeszcze chwilę potrzymać razem na patelni. Całość doprawić solą, pieprzem i octem do smaku.
Danie smakowite w wersji ciepłej i zimnej, powinno być dobrze przyprawione pieprzem. Oczywiście proporcję buraków i fasoli są dowolne w zależności od upodobań.