Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo łatwe danie z litewskiego wigilijnego stołu
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 835
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11173
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3984
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1381
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 835
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11173
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3984
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1381
Składniki
namocz fasolę - najlepiej całą noc następnie ją ugotuj
ugotuj buraki i zetrzyj na wiórki
cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na dość dużej patelni, dodać buraki i wszystko przesmażyć, dodać fasolę i jeszcze chwilę potrzymać razem na patelni. Całość doprawić solą, pieprzem i octem do smaku.
Danie smakowite w wersji ciepłej i zimnej, powinno być dobrze przyprawione pieprzem. Oczywiście proporcję buraków i fasoli są dowolne w zależności od upodobań.