Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo łatwe danie z litewskiego wigilijnego stołu
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7948
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 325
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3277
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7948
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 325
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3277
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
namocz fasolę - najlepiej całą noc następnie ją ugotuj
ugotuj buraki i zetrzyj na wiórki
cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na dość dużej patelni, dodać buraki i wszystko przesmażyć, dodać fasolę i jeszcze chwilę potrzymać razem na patelni. Całość doprawić solą, pieprzem i octem do smaku.
Danie smakowite w wersji ciepłej i zimnej, powinno być dobrze przyprawione pieprzem. Oczywiście proporcję buraków i fasoli są dowolne w zależności od upodobań.