Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3819
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414636
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2360
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3819
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414636
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2360
Składniki
Filet kroimy na małe kawałki obtaczamy w mące i smażymy do zrumienienia.W tym czasie mieszamy majonez ze śmietaną i drobno utartym czosnkiem.Pomidory,ogórki,cebulę kroimy w kostkę a sałatę rwiemy na nieduże kawałki.Wszystko doprawiamy solą i pieprzem mieszamy zalewamy sosem .Odstawiamy na chwilę do "zmaserowania"i gotowe.
Zamiast sosu czosnkowego można zrobić sos cytrynowy do ryb Kamisu(jest dobry nie tylko do ryb).