Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie miożna zepsuć a wszystkim smakuje
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Śledzie pokroić w ok. 1 cm. kostkę lub paski tej serokości. Jajka posiekać. Ser zetrzeć grubo na tarce.
Śledzie rozłożyć na dość płaskim półmisku albo salaterce, posmarować majonezemm, posypać siekanką jajeczną tak by śledzi nie było widać, posypać żółtym serem tak aby jajek nie było widać.
Powtórzyć krok 2.
Śedzie rozłożyć na dość płaskim półmisku, posmarować majonezemm, posypać żółtym serem tak by śledzi nie było widać...
... Bon Appétit