Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2647
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2909
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2647
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2909
Składniki
Śledzie moczyć 30 min w zimnej wodzie.Koperek umyć,osuszyć,trochę odłożyć do dekoracji,a resztkę posiekać.Korniszony pokroic w małą kostkę.Majonez wymieszać ze śmietaną,dodać rozgniecione ziarenka ziela angielskiego,koperek i korniszony.Sos śmietanowy przyprawic solą pieprzem i ewentualnie szczyptą cukru.Cebule obrać pokroic w talarki.Jabłka wraz ze skórką pokroić na cienkie czastki.Śledzie osączyć,ułożyć na talerzu.Polać przygotowanym sosem.Obłożyć plastrami jabłka,cebuli i cytryny.Obok ułożyć gałązki koperku.Danie udekorować listkami zielonej sałaty.