Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla wielbicieli śledzi lubiących słodko-ostre smaki.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 199
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2471
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 219
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 199
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2471
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 219
Składniki
kroimy cebulę w drobniutką kostkę i sparzamy wrzątkiem. Kroimy jabłko tak jak cebulę i skrapiamy sokiem z cytryny żeby nie ściemniało. Odcedzamy cebulę i mieszamy z jabłkiem. Przyprawiamy wg uznania odrobina cukru, octu winnego i oliwy. Salsę odstawiamy i w tym czasie odsączamy śledzie z nadmiaru oleju. Śledzie kroimy w kostkę ok 1,5 cm, układamy na półmisku i przykrywamy salsą.
Smacznego