Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla wielbicieli śledzi lubiących słodko-ostre smaki.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 843
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5447
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8655
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17713
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 843
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5447
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8655
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17713
Składniki
kroimy cebulę w drobniutką kostkę i sparzamy wrzątkiem. Kroimy jabłko tak jak cebulę i skrapiamy sokiem z cytryny żeby nie ściemniało. Odcedzamy cebulę i mieszamy z jabłkiem. Przyprawiamy wg uznania odrobina cukru, octu winnego i oliwy. Salsę odstawiamy i w tym czasie odsączamy śledzie z nadmiaru oleju. Śledzie kroimy w kostkę ok 1,5 cm, układamy na półmisku i przykrywamy salsą.
Smacznego