Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla wielbicieli śledzi lubiących słodko-ostre smaki.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13641
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5895
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7711
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13641
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5895
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7711
Składniki
kroimy cebulę w drobniutką kostkę i sparzamy wrzątkiem. Kroimy jabłko tak jak cebulę i skrapiamy sokiem z cytryny żeby nie ściemniało. Odcedzamy cebulę i mieszamy z jabłkiem. Przyprawiamy wg uznania odrobina cukru, octu winnego i oliwy. Salsę odstawiamy i w tym czasie odsączamy śledzie z nadmiaru oleju. Śledzie kroimy w kostkę ok 1,5 cm, układamy na półmisku i przykrywamy salsą.
Smacznego