Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
filety śledziowe 1 kg., cebula , przyprawy,olej ,cytryna.
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 122
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20717
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 26895
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1080
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4408
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 122
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20717
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 26895
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1080
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4408
Składniki
śledzie wymoczyć 2-3 godz.w zimnej wodzie z odrobiną octu. Cebulkę pokroić w bardzo cienkie piórka, wymieszać ją z cukrem, sokiem z cytryny,olejem,opcjonalnie 2 łyżki octu.
odstawić do lodówki, śledzie pokroić na mniejsze części, posypać cebulką i gotowe