Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to jest naprawde pyszne, zrobilam to na grilla i goscie byli zachwyceni...
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1653
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1653
Składniki
duzy kubek jogurtu naturalnego wlac do jakiejs wysokiej miski, do tego, posiekany czosnek, 2 duze ogorki kiszone rowniez posiekane drobno wrzycic do miski z jogurtem. dodac dwie lyzki majonezu(byle nie ostrego) lyzke musztardy. posolic i popiepszyc do smaku. wszystko razem starannie wymieszac przykryc i odstawic do lodowki na przynajmniej 2 godziny ,wtedy sos bedzie bardziej wyrazisty.