Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to jest naprawde pyszne, zrobilam to na grilla i goscie byli zachwyceni...
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 28
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1165
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 176
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 249
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 28
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1165
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 176
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 249
Składniki
duzy kubek jogurtu naturalnego wlac do jakiejs wysokiej miski, do tego, posiekany czosnek, 2 duze ogorki kiszone rowniez posiekane drobno wrzycic do miski z jogurtem. dodac dwie lyzki majonezu(byle nie ostrego) lyzke musztardy. posolic i popiepszyc do smaku. wszystko razem starannie wymieszac przykryc i odstawic do lodowki na przynajmniej 2 godziny ,wtedy sos bedzie bardziej wyrazisty.