Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 690
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 690
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Składniki
Mięso pokroić w paski, cebulę w piórka, ogórki w paski, pieczarki w plasterki. Smażyć partiami: mięso (wyłożyć), posypać solą i pieprzem, a potem cebulę, pieczarki i pod koniec posypać mąką i curry. Dołożyć mięso. Smażyć przez chwilę i podlać rosołem. Gdy zmięknie dołożyć ogórki i zagęścić śmietaną z musztardą. Dodać odrobinę cukru i pietruszkę. Podawać z ryżem lub białym pieczywem.
bon appétit!