Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1770
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1542
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1509
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1854
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1770
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1542
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1509
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1854
Składniki
Mięso pokroić w paski, cebulę w piórka, ogórki w paski, pieczarki w plasterki. Smażyć partiami: mięso (wyłożyć), posypać solą i pieprzem, a potem cebulę, pieczarki i pod koniec posypać mąką i curry. Dołożyć mięso. Smażyć przez chwilę i podlać rosołem. Gdy zmięknie dołożyć ogórki i zagęścić śmietaną z musztardą. Dodać odrobinę cukru i pietruszkę. Podawać z ryżem lub białym pieczywem.
bon appétit!