Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i tania, bardzo smaczna na każdą okazję.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10302
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12750
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4512
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10302
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12750
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4512
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, oddzielamy żółtka od białka, tuńczyka odsączamy, cebulkę kroimy na drobną kosteczkę, ser ścieramy na tarce. Przekładamy po kolei białka z jajek (utarte na tarce lub na drobno posiekane) - majonez- cebulka- majonez- tuńczyk- białka jajek- ser żółty- majonez- żółtka (starte na tarce) całość solimy i pieprzymy po kolei