Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasują jako dodatek do dań z grilla
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 311
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 461
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1171
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 311
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 461
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1171
Składniki
ziemniaki obrać i pokroić w talarki, cebule pokroić w piórka a wędlinę w kostkę. wszystko razem wymieszać ze śmietaną i przyprawami. włożyć do żaroodpornego naczynia i zapiekać w piekarniku od czasu do czasu przemieszać. gdy ziemniaki będą już prawie miękkie posypać startym żółtym serem i jeszcze chwile zapiec. Można podawać z mięsem grillowym lub z samą surówka z sałaty.