Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasują jako dodatek do dań z grilla
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 974
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 60
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 395
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 709
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2400
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 974
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 60
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 395
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 709
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2400
Składniki
ziemniaki obrać i pokroić w talarki, cebule pokroić w piórka a wędlinę w kostkę. wszystko razem wymieszać ze śmietaną i przyprawami. włożyć do żaroodpornego naczynia i zapiekać w piekarniku od czasu do czasu przemieszać. gdy ziemniaki będą już prawie miękkie posypać startym żółtym serem i jeszcze chwile zapiec. Można podawać z mięsem grillowym lub z samą surówka z sałaty.