Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasują jako dodatek do dań z grilla
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10429
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12866
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4612
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10429
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12866
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4612
Składniki
ziemniaki obrać i pokroić w talarki, cebule pokroić w piórka a wędlinę w kostkę. wszystko razem wymieszać ze śmietaną i przyprawami. włożyć do żaroodpornego naczynia i zapiekać w piekarniku od czasu do czasu przemieszać. gdy ziemniaki będą już prawie miękkie posypać startym żółtym serem i jeszcze chwile zapiec. Można podawać z mięsem grillowym lub z samą surówka z sałaty.