Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i smaczne danie . Może być również jako dodatek do tradycyjnego kotleta.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Cebulę kroimy w piórka i smażymy na łyżce oleju do zezłocenia. Dodajemy passate pomidorową, sól oraz pieprz. Po dwóch minutach dodajemy pokrojone w cienką kostkę ziemniaki i smażymy około 3-4 minuty mieszając. Po tym czasie dodajemy odrobinę wody i przykrywamy na 10-15 minut. Po 10 min ziemniaki powinny być gotowe. Smacznego