Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i smaczne danie . Może być również jako dodatek do tradycyjnego kotleta.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8117
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 396
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8117
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 396
Składniki
Cebulę kroimy w piórka i smażymy na łyżce oleju do zezłocenia. Dodajemy passate pomidorową, sól oraz pieprz. Po dwóch minutach dodajemy pokrojone w cienką kostkę ziemniaki i smażymy około 3-4 minuty mieszając. Po tym czasie dodajemy odrobinę wody i przykrywamy na 10-15 minut. Po 10 min ziemniaki powinny być gotowe. Smacznego