Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4048
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415881
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2716
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4048
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415881
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2716
Składniki
ZIEMNIAKI UMYĆ I UGOTOWAĆ W MUNDURKACH. SER ZETRZEĆ NA TARCE. UGOTOWANE ZIEMNIAKI PRZEKROIĆ NA POŁÓWKI I WYDRĄŻYĆ CZĘŚĆ ZIEMNIAKA ZOSTAWIAJĄC 0.50 CM MIĄŻSZU RAZEM Z ŁUPINKĄ.
WYDRĄŻONE CZĘŚCI ZIEMNIAKA POŁĄCZYĆ Z SEREM , KETCHUPEM I PRZYPRAWĄ DO ZIEMNIAKÓW. NAPEŁNIĆ ZIEMNIAKI FARSZEM I WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO 180-200 ''C NA OKOŁO 20-30 MIN. PODAWAĆ PO WYJĘCIU Z PIEKARNIKA. MOŻNA PODAWAĆ Z SOSEM CZOSNKOWYM. SMACZNEGO.