Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25369
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19057
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20612
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25369
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19057
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20612
Składniki
ZIEMNIAKI UMYĆ I UGOTOWAĆ W MUNDURKACH. SER ZETRZEĆ NA TARCE. UGOTOWANE ZIEMNIAKI PRZEKROIĆ NA POŁÓWKI I WYDRĄŻYĆ CZĘŚĆ ZIEMNIAKA ZOSTAWIAJĄC 0.50 CM MIĄŻSZU RAZEM Z ŁUPINKĄ.
WYDRĄŻONE CZĘŚCI ZIEMNIAKA POŁĄCZYĆ Z SEREM , KETCHUPEM I PRZYPRAWĄ DO ZIEMNIAKÓW. NAPEŁNIĆ ZIEMNIAKI FARSZEM I WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO 180-200 ''C NA OKOŁO 20-30 MIN. PODAWAĆ PO WYJĘCIU Z PIEKARNIKA. MOŻNA PODAWAĆ Z SOSEM CZOSNKOWYM. SMACZNEGO.