Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
ZIEMNIAKI UMYĆ I UGOTOWAĆ W MUNDURKACH. SER ZETRZEĆ NA TARCE. UGOTOWANE ZIEMNIAKI PRZEKROIĆ NA POŁÓWKI I WYDRĄŻYĆ CZĘŚĆ ZIEMNIAKA ZOSTAWIAJĄC 0.50 CM MIĄŻSZU RAZEM Z ŁUPINKĄ.
WYDRĄŻONE CZĘŚCI ZIEMNIAKA POŁĄCZYĆ Z SEREM , KETCHUPEM I PRZYPRAWĄ DO ZIEMNIAKÓW. NAPEŁNIĆ ZIEMNIAKI FARSZEM I WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO 180-200 ''C NA OKOŁO 20-30 MIN. PODAWAĆ PO WYJĘCIU Z PIEKARNIKA. MOŻNA PODAWAĆ Z SOSEM CZOSNKOWYM. SMACZNEGO.