Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11910
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1309
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12549
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3699
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11910
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1309
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12549
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3699
Składniki
ZIEMNIAKI UMYĆ I UGOTOWAĆ W MUNDURKACH. SER ZETRZEĆ NA TARCE. UGOTOWANE ZIEMNIAKI PRZEKROIĆ NA POŁÓWKI I WYDRĄŻYĆ CZĘŚĆ ZIEMNIAKA ZOSTAWIAJĄC 0.50 CM MIĄŻSZU RAZEM Z ŁUPINKĄ.
WYDRĄŻONE CZĘŚCI ZIEMNIAKA POŁĄCZYĆ Z SEREM , KETCHUPEM I PRZYPRAWĄ DO ZIEMNIAKÓW. NAPEŁNIĆ ZIEMNIAKI FARSZEM I WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO 180-200 ''C NA OKOŁO 20-30 MIN. PODAWAĆ PO WYJĘCIU Z PIEKARNIKA. MOŻNA PODAWAĆ Z SOSEM CZOSNKOWYM. SMACZNEGO.