Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 164
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 164
Składniki
ZIEMNIAKI UMYĆ I UGOTOWAĆ W MUNDURKACH. SER ZETRZEĆ NA TARCE. UGOTOWANE ZIEMNIAKI PRZEKROIĆ NA POŁÓWKI I WYDRĄŻYĆ CZĘŚĆ ZIEMNIAKA ZOSTAWIAJĄC 0.50 CM MIĄŻSZU RAZEM Z ŁUPINKĄ.
WYDRĄŻONE CZĘŚCI ZIEMNIAKA POŁĄCZYĆ Z SEREM , KETCHUPEM I PRZYPRAWĄ DO ZIEMNIAKÓW. NAPEŁNIĆ ZIEMNIAKI FARSZEM I WSTAWIĆ DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO 180-200 ''C NA OKOŁO 20-30 MIN. PODAWAĆ PO WYJĘCIU Z PIEKARNIKA. MOŻNA PODAWAĆ Z SOSEM CZOSNKOWYM. SMACZNEGO.