Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 77
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38667
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 344
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 908
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1097
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6306
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 77
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38667
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 344
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 908
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1097
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6306
Składniki
Kornetki pokroić na 4 części, żeberka podzielić na paski, kiełbasę pokroić w kosteczkę jak również cebulę.
Na żeberkach ugotować wywar dodając odpowiednią do smaku ilość soli.
Kiełbasę, kornetki i cebulę zrumienić na oleju, aby wydobyć smak i aby cebula nabrała pięknego koloru.
Przesmażoną kiełbasę, kornetki i cebulę włożyć do gotującego się wywaru. Na koniec wlać zakwas wcześniej wymieszany z 1 małą chochelką wywaru.
Doprawić do smaku solą, pieprzem ulubionymi ziołami.
Smacznego