Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 780
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1057
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 243
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2788
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 780
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1057
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 243
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2788
Składniki
Kornetki pokroić na 4 części, żeberka podzielić na paski, kiełbasę pokroić w kosteczkę jak również cebulę.
Na żeberkach ugotować wywar dodając odpowiednią do smaku ilość soli.
Kiełbasę, kornetki i cebulę zrumienić na oleju, aby wydobyć smak i aby cebula nabrała pięknego koloru.
Przesmażoną kiełbasę, kornetki i cebulę włożyć do gotującego się wywaru. Na koniec wlać zakwas wcześniej wymieszany z 1 małą chochelką wywaru.
Doprawić do smaku solą, pieprzem ulubionymi ziołami.
Smacznego