Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pychota.
Odsłon: 705
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4952
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 881
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 289
Polecam, pychota.
Odsłon: 705
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4952
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 881
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 289
Składniki
Kornetki pokroić na 4 części, żeberka podzielić na paski, kiełbasę pokroić w kosteczkę jak również cebulę.
Na żeberkach ugotować wywar dodając odpowiednią do smaku ilość soli.
Kiełbasę, kornetki i cebulę zrumienić na oleju, aby wydobyć smak i aby cebula nabrała pięknego koloru.
Przesmażoną kiełbasę, kornetki i cebulę włożyć do gotującego się wywaru. Na koniec wlać zakwas wcześniej wymieszany z 1 małą chochelką wywaru.
Doprawić do smaku solą, pieprzem ulubionymi ziołami.
Smacznego