Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bieremy żymła zwykło, nojlepiej swieżo ale chleb tyż dobry krajemy ją na pół i smarujemy wg uznania wierzchnio strona uprzednio wytopioną słoniną ze szpyrkami-czyli naszym tustym. Można posolic i popieprzyć dla smaku. Polecam zagryzac ogórkiem kiszonym
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1305
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 886
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1443
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1305
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 886
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1443
Składniki
bardzo prosty