Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11949
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16422
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5271
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11949
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16422
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5271
Składniki
wode,cukier,ocet,masło,wszystko zagotowac (można bez octu)
jaja ubić i wlać do zagotowanego syropu. UWAGA NA POCZĄTKU ROŚNIE gotując mieszać aż zgęstnieje TERAZ MALEJE i nabiera konsystencji
jak zgestniało nabrało ładnej puszystości odstawiamy i do ciepłego dodajemy chrzan mieszając i gotowe
ŻYCZĘ SMACZNEGO