Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria z ogórków na zimę - świetna jako surówka do obiadu lub zakąska do kanapek...
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 354
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 198
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 354
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 198
Składniki
Ogórki umyć, obrać i pokroić na plastry (lub zetrzeć na tarce która trze na plastry). Pokrojone ogórki posypać solą i cukrem. Wymieszać.
Cebulę pokroić w plasterki, dodać do ogórków. Zalać octem i olejem. Wymieszać. Na końcu dodać drobno pokrojony koperek. Również zamieszać i odstawić na ok. 30 minut.
Po 30 minutach ogórki zapakować do słoików. Słoiki gotować ok. 10-15 minut.