Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria z ogórków na zimę - świetna jako surówka do obiadu lub zakąska do kanapek...
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 85
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 171
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7530
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 85
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 171
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7530
Składniki
Ogórki umyć, obrać i pokroić na plastry (lub zetrzeć na tarce która trze na plastry). Pokrojone ogórki posypać solą i cukrem. Wymieszać.
Cebulę pokroić w plasterki, dodać do ogórków. Zalać octem i olejem. Wymieszać. Na końcu dodać drobno pokrojony koperek. Również zamieszać i odstawić na ok. 30 minut.
Po 30 minutach ogórki zapakować do słoików. Słoiki gotować ok. 10-15 minut.