Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5692
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5692
Składniki
Żeberka umyj i pokroj w paski. Wrzuć do naczynia dadaj przyprawy tyle ile uważasz, ja zrobiłam na ostro. Dodaj 2 łyżki oliwy miodu i wszystko razem wymieszaj. Wstaw to piekarnika na 200'c i piecz aż bedą miękkie (okolo1h). Po pół godz dodaj cebule pokrojona w pół plastry. Co jakiś czas przemieszaj. Smacznego :)