Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i efektowne! ;)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
mięso kroimy w 2 cm plastry, każdy rozbijamy tłuczkiem, posypujemy solą i pieprzem, podsmażamy po 2 min z każdej str na silnie rozgrzanym oleju i przekładamy do dużego rondla
podlewamy wodą i dodajemy pokrojoną w plastry cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy, dusimy ok 1 godz ;) pod przykryciem, wodę uzupełniamy tal aby zakrywała mięso :)