Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 589
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1350
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 589
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1350
Składniki
1. cheesy chiken udka z przyprawami i sosem gotować powoli z 2-3h, dorzucić ryż z woda na 20minut, dodać warzywa jogurt i ser na chwile i zawijać 2. bekon jaja usmażyć bekon i kiełbaskę, zrobić jajecznice posmarować jogurtem i zawijać 3. mielone wszystko zmieszać 4. bulgogi cienko pokroić, dodać marynaty, szybko usmażyć dodać cebulki i sezam, z ryżem dawać 5. tika masala marynatę zrobić wrzuci kurczaka całego, i upiec zrobić sos i wrzucić do sosu i dorzucić ryżu