Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli makaronu:)pyszne, proste
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 759
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 759
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Składniki
mięso smażymy, dodajemy soli, pieprzu, majeranku, mięso studzimy. Makaron parzymy przez ok 2 min w gorącej wodzie, rurki nadziewamy mięsem. Smarujemy naczynie żaroodporne masłem, wkładamy rurki, polewamy sosem, sypiemy ser i zioła. Pieczemy ok 25-30 min w piekarniku w temp ok.180st. Życzę smacznego:)