Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14374
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14374
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Składniki
Boczek i cebule pokroić w kostkę, usmażyć. Jajka roztrzepać, dodać sól, pieprz, oregano,bazylie, starty parmezan. Makaron ugotować wefług przepisu na opakowaniu i odcedzić. Do goracego makaronu wlać roztrzepane jajka, wyłożyć gorący boczek z cebulą i wymieszać. Jeżeli jajka sie nie scieły, postawić garnek na ogniu i chwilę podgrzewać, mieszając.