Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Należy pokroić w kostkę filet z kurczaka ułożyć go w brytfance zalać śmietaną kremówką 30% na koniec wszystko posypać zupą cebulową i wstawić do piekarnika na około 20 minut .
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 345
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1206
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1268
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13415
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 345
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1206
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1268
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13415
Składniki
Należy pokroiś w plasterki filet z kurczaka ułożyć go w brytfance zalać śmietanką kremówką 30% na koniec posypać wszystko zupą cebulową wstawić do piekarnika na około 20 minut.