Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 144
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2784
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3620
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 542
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 7472
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 144
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2784
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3620
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 542
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 7472
Składniki
MIĘSO PODSMAŻYĆ NA OLEJU,DODAĆ POKROJONĄ W KOSTKĘ CEBULĘ,POSIEKANY CZOSNEK I SMAŻYĆ OK.10 MINUT.FASOLĘ ODCEDZIĆ I OPŁUKAĆ.PAPRYKĘ POKROIĆ W KOSTKĘ,POŁĄCZYĆ Z MIĘSEM.DODAĆ SOS POMIDOROWY,TABASCO I PRZYPRAWY.KOSTKĘ BULIONU ROZPUŚCIĆ W SZKLANCE WRZĄTKU,ZALAĆ MIĘSO I DUSIĆ OK.GODZINY NA WOLNYM OGNIU,CO JAKIŚ CZAS MIESZAJĄC.NA KILKA MINUT PRZED KOŃCEM GOTOWANIA DODAĆ FASOLĘ.