Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3745
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41453
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 439
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 241
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3745
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41453
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 439
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 241
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Składniki
MIĘSO PODSMAŻYĆ NA OLEJU,DODAĆ POKROJONĄ W KOSTKĘ CEBULĘ,POSIEKANY CZOSNEK I SMAŻYĆ OK.10 MINUT.FASOLĘ ODCEDZIĆ I OPŁUKAĆ.PAPRYKĘ POKROIĆ W KOSTKĘ,POŁĄCZYĆ Z MIĘSEM.DODAĆ SOS POMIDOROWY,TABASCO I PRZYPRAWY.KOSTKĘ BULIONU ROZPUŚCIĆ W SZKLANCE WRZĄTKU,ZALAĆ MIĘSO I DUSIĆ OK.GODZINY NA WOLNYM OGNIU,CO JAKIŚ CZAS MIESZAJĄC.NA KILKA MINUT PRZED KOŃCEM GOTOWANIA DODAĆ FASOLĘ.