Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie danie, dla ludzi zapracowanych i lubiących chińska kuchnię.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1540
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1297
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1231
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1540
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1297
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1231
Składniki
Mięso pokroić w wąskie paseczki, zalać w misce sosem sojowym , przeciśniętym przez praskę czosnkiem i imbirem. Cebulę pokroić w cienkie krążki, z papryki usunąć gniazda nasienne i pokroić w paseczki.
W głębokiej patelni rozgrzać olej , podsmażyć cebule na złoty kolor, wyjąć i odłożyć w ciepłe miejsce, a następnie podsmażyć paprykę i dodać ją do cebuli. Na tej samej patelni usmażyć mięso, dodać cebule i papryke. Na koniec dodać mąke rozmieszana z wodą i zagotować. Podawać z ryżem na sypko i z warzywami.