Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa,smaczna,szybka
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 944
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4190
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 315
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 803
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3665
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 750
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 944
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4190
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 315
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 803
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3665
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 750
Składniki
piers lub wolowine kroimy w cienkie plastry mieszamy z 3lyzkami oliwy i wrzucamy do wysokiego garnka tak by mieso sie dusilo.pod przykryciem.dodajemy przyprawy,sos sojowy lisc oraz ziele.mozna dodac curry jesli ktos lubi.kiedy mieso sie juz poddusi i wchlonie przyprawy dodajemy warzywa,mieszamy z mesem i przyprawami.zalewamy goraca woda tak by zakrywala calosc pozyzej 3 cm nad powierzchnia.oczywiscie mieszamy co jakis czas wszystko
po ok 10min dodajemy ryz.przykrywamy i zmniejszamy ogien na minimalny.po ok 20 min zestawiamy garnek z ognia.