Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa,smaczna,szybka
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457181
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1319
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2170
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 534
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457181
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1319
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2170
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 534
Składniki
piers lub wolowine kroimy w cienkie plastry mieszamy z 3lyzkami oliwy i wrzucamy do wysokiego garnka tak by mieso sie dusilo.pod przykryciem.dodajemy przyprawy,sos sojowy lisc oraz ziele.mozna dodac curry jesli ktos lubi.kiedy mieso sie juz poddusi i wchlonie przyprawy dodajemy warzywa,mieszamy z mesem i przyprawami.zalewamy goraca woda tak by zakrywala calosc pozyzej 3 cm nad powierzchnia.oczywiscie mieszamy co jakis czas wszystko
po ok 10min dodajemy ryz.przykrywamy i zmniejszamy ogien na minimalny.po ok 20 min zestawiamy garnek z ognia.