Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciemne naleśniki. Przepis siostry Anastazji"
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 481
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 194
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 481
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 194
Składniki
Wymieszać ciasta i ubijać . Pozostawić na 30 minut. Na rozgrzaną i posmarowaną olejem patelnię wylewać porcje i smażyć z obu stron.
Ser rozdrobnić widelcem, wymieszać z cukrem pudrem i ekstraktem waniliowym.
Usmażone naleśniki posmarować serem i złożyć w trójkąt. Podawać z bitą śmietaną i kawałkami owoców.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień