Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowane z papryką konserwową oraz bazylią
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 922
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 233
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2658
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 922
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 233
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2658
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w plasterki,skropić sokiem z cytryny i połączyć ze startą skórką cytryny.Dodać posieany czosnek,zioła,sól,oliwę oraz 2 łyźki wody.Wymieszać.
Całość przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec pod przykryciem 45-50 minut w temperatóże 200 stopniC.Po tym czasie dodać pokrojoną w koskę fetę i oliwki.Zdjąć pokrywkę i dopiekać ok. 15-20 minut.