Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowane z papryką konserwową oraz bazylią
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118549
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8571
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3158
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2363
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118549
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8571
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3158
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2363
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w plasterki,skropić sokiem z cytryny i połączyć ze startą skórką cytryny.Dodać posieany czosnek,zioła,sól,oliwę oraz 2 łyźki wody.Wymieszać.
Całość przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec pod przykryciem 45-50 minut w temperatóże 200 stopniC.Po tym czasie dodać pokrojoną w koskę fetę i oliwki.Zdjąć pokrywkę i dopiekać ok. 15-20 minut.