Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowane z papryką konserwową oraz bazylią
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 18
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3448
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 104
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 18
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3448
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 104
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w plasterki,skropić sokiem z cytryny i połączyć ze startą skórką cytryny.Dodać posieany czosnek,zioła,sól,oliwę oraz 2 łyźki wody.Wymieszać.
Całość przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec pod przykryciem 45-50 minut w temperatóże 200 stopniC.Po tym czasie dodać pokrojoną w koskę fetę i oliwki.Zdjąć pokrywkę i dopiekać ok. 15-20 minut.