Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowane z papryką konserwową oraz bazylią
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4686
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1340
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4686
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1340
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w plasterki,skropić sokiem z cytryny i połączyć ze startą skórką cytryny.Dodać posieany czosnek,zioła,sól,oliwę oraz 2 łyźki wody.Wymieszać.
Całość przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec pod przykryciem 45-50 minut w temperatóże 200 stopniC.Po tym czasie dodać pokrojoną w koskę fetę i oliwki.Zdjąć pokrywkę i dopiekać ok. 15-20 minut.