Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobry sposób na zagospodarowanie gotowanego kurczaka,który sam w sobie nie należy do potraw atrakcyjnych
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12316
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1387
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13128
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5351
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12316
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1387
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13128
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5351
Składniki
Cebulę drobno pokrojoną usmażyć na szklisto.
Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i pozostałe składniki
Mięso z kurczaka rozdrobnić palcami i dodać do potrawy.
Zalać niewielką ilością rosołu, aby konsystencja była taka jak np.flaków
Doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem.Gotować 10 minut.
Podawać na gorąco z białym pieczywem