Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo smaczne placki z buraków z nadzieniem twarogowym. Próbować
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2622
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 810
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2622
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 810
Składniki
Bierzemy 400 gramów gotowanych buraków. Wcieramy się w naczynia. Tam rozbijamy jajka. Sól. Mieszamy. Dodaj 50 gramów płatków owsianych i ponownie wymieszaj. Odstawiamy na 10 minut.
Następnie rozłóż tę mieszankę cienką warstwą na przygotowanej patelni i smaż na średnim ogniu. Gotowy naleśnik posmaruj serem twarogowym, a następnie przekręć. Wszystko się udało. smacznego