Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo smaczne placki z buraków z nadzieniem twarogowym. Próbować
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 470
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 470
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Bierzemy 400 gramów gotowanych buraków. Wcieramy się w naczynia. Tam rozbijamy jajka. Sól. Mieszamy. Dodaj 50 gramów płatków owsianych i ponownie wymieszaj. Odstawiamy na 10 minut.
Następnie rozłóż tę mieszankę cienką warstwą na przygotowanej patelni i smaż na średnim ogniu. Gotowy naleśnik posmaruj serem twarogowym, a następnie przekręć. Wszystko się udało. smacznego