Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo smaczne placki z buraków z nadzieniem twarogowym. Próbować
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 41
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 220
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1600
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 41
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 220
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1600
Składniki
Bierzemy 400 gramów gotowanych buraków. Wcieramy się w naczynia. Tam rozbijamy jajka. Sól. Mieszamy. Dodaj 50 gramów płatków owsianych i ponownie wymieszaj. Odstawiamy na 10 minut.
Następnie rozłóż tę mieszankę cienką warstwą na przygotowanej patelni i smaż na średnim ogniu. Gotowy naleśnik posmaruj serem twarogowym, a następnie przekręć. Wszystko się udało. smacznego