Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam bardzo smaczne placki z buraków z nadzieniem twarogowym. Próbować
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5648
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 945
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33237
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 89
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5648
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 945
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33237
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 89
Składniki
Bierzemy 400 gramów gotowanych buraków. Wcieramy się w naczynia. Tam rozbijamy jajka. Sól. Mieszamy. Dodaj 50 gramów płatków owsianych i ponownie wymieszaj. Odstawiamy na 10 minut.
Następnie rozłóż tę mieszankę cienką warstwą na przygotowanej patelni i smaż na średnim ogniu. Gotowy naleśnik posmaruj serem twarogowym, a następnie przekręć. Wszystko się udało. smacznego