Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bezmięsne,bardzo smaczne,syte i lekkostrawne.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1300
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18457
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1300
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18457
Składniki
Koper przekroić na pół a później w plasterki,podsmażyć na oliwie-odłożyć na talerzyk.Następnie podsmażyć cebulę i czosnek a następnie pokrojone w plasterki ziemniaki i marchew.Kostkę z knorra rozpuścić w szklance wody, podlać warzywa,posolić,popieprzyć,dodać oregano według własnego smaku.
Dusić na bardzo wolnym ogniu7 min,dodać podsmażony koper i dalej dusić do miękkości ziemniaków.Gdy są miękkie dodajemy przecier i jeszcze chwilkę gotujemy.Koper może być lekko chrupiący.Danie powinno mieć gęstą konsystencję.Smacznego.