Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bezmięsne,bardzo smaczne,syte i lekkostrawne.
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 684
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 85
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 256
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 324
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1093
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 684
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 85
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 256
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 324
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1093
Składniki
Koper przekroić na pół a później w plasterki,podsmażyć na oliwie-odłożyć na talerzyk.Następnie podsmażyć cebulę i czosnek a następnie pokrojone w plasterki ziemniaki i marchew.Kostkę z knorra rozpuścić w szklance wody, podlać warzywa,posolić,popieprzyć,dodać oregano według własnego smaku.
Dusić na bardzo wolnym ogniu7 min,dodać podsmażony koper i dalej dusić do miękkości ziemniaków.Gdy są miękkie dodajemy przecier i jeszcze chwilkę gotujemy.Koper może być lekko chrupiący.Danie powinno mieć gęstą konsystencję.Smacznego.