Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bezmięsne,bardzo smaczne,syte i lekkostrawne.
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 818
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 178
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 818
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 178
Składniki
Koper przekroić na pół a później w plasterki,podsmażyć na oliwie-odłożyć na talerzyk.Następnie podsmażyć cebulę i czosnek a następnie pokrojone w plasterki ziemniaki i marchew.Kostkę z knorra rozpuścić w szklance wody, podlać warzywa,posolić,popieprzyć,dodać oregano według własnego smaku.
Dusić na bardzo wolnym ogniu7 min,dodać podsmażony koper i dalej dusić do miękkości ziemniaków.Gdy są miękkie dodajemy przecier i jeszcze chwilkę gotujemy.Koper może być lekko chrupiący.Danie powinno mieć gęstą konsystencję.Smacznego.