Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Diabelskie skrzydełka"
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 204
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 131
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27754
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 112
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 204
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 131
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27754
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 112
Składniki
Skrzydełka umyj, osusz. Keczup wymieszaj z musztardą i przeciśniętym czosnkiem. Wlej sos sojowy. Dodaj drobno posiekane chili lub szczyptę ostrej papryki. marynaty wymieszaj. W razie potrzeby dopraw do smaku solą i pieprzem.
Powstałą marynatą zalej skrzydełka, przemieszaj, by dokładnie się pokryły. Odstaw na kilka godzin w chłodne miejsce. Ułóż mięso na ruszcie. Piecz, obracając, około 45 minut. W trakcie pieczenia polewaj skrzydełka pozostałą marynatą.
czas ok. 30 min; porcja – 280 kcal, cena 2,30 złŹródło: Świat kobiety