Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe do przygotowania....
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 678
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2632
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1264
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2335
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 678
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2632
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1264
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2335
Składniki
Ryż gotujemy w osolonej wodzie. Filety oraz kiełbasę kroimy w małe paseczki, cebule w pół talarki. Mięso doprawiamy przed smażeniem przyprawami. Wrzucamy mięso wraz z cebulą na rozgrzany tłuszcz do brytfanki lub garnka i smażymy do zarumienienia, następnie dodajemy mrożonkę chińską, podlewamy małą ilością wody i dusimy. W połowie duszenia dodajemy warzywa z puszki koncentrat pomidorowy i dusimy do miękkości. Na końcu dodajemy przyprawiamy do smaku sosem tabasco. Gotowe danie możemy podawać jako zupę lub zagęścić i podawać z ryżem na talerzu jak wyżej na obrazku. Życzę smacznego!!!