Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Dorsz w papilotach"
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40690
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1076
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 262
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3421
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40690
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1076
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 262
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3421
Składniki
Filety opłucz, pokrój na porcje. Skrop sokiem wyciśniętym z cytryny. Oprósz solą, pieprzem i rozmarynem. Papryki oraz por oczyść, opłucz, potnij w paseczki. Przygotuj 4 duże kawałki pergaminu. Ułóż na nich porcje ryżu, warzyw oraz ryby.
Wszystkie posyp solą, pieprzem oraz rozmarynem. Skrop oliwą (ew. także białym winem). Zawiń w papier. Końce mocno skręć jak cukierki. Pakieciki ułóż na blasze. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 180oC. Piecz ok. 20 minut. Posyp szczypiorkiem.Źródło: Naj