Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, proste w przygotowaniu i do tego bardzo smaczne..
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 35
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 445
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32618
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 107
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 35
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 445
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32618
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 107
Składniki
ugotuj makaron wg przepisu na opakowaniu. najpierw kroimy cebule w drobna kostkę, następnie szynkę tez kroimy w drobna kostkę. wrzucamy do głębokiej patelni na rozgrzany tłuszcz i smażymy do momentu aż cebulka się zeszkli.Jak już cebula będzie zeszklona dodajemy groszek i jeszcze chwile smażymy, ok 3min. odstawiamy na 5 min patelnie z ognia i dolewamy śmietankę. następnie podgrzewamy do momentu zagotowania się śmietanki i podajemy z makaronem. Można jeszcze dla efektu wizualnego ma wierzch posypać odrobina świeżego koperku. Smacznego