Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Fasolka po bretońsku"
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 617
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2026
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4018
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3949
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 617
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2026
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4018
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3949
Składniki
Fasolę namoczyć na noc. Ugotować, osolić. Cebule pokroić, czosnek zmiażdżyć. Boczek pokroić w kostkę, kiełbasę na plasterki. Olej rozgrzać, zeszklić cebule i czosnek, dodać boczek a po kilku minutach kiełbasę, oprószyć mąką, przemieszać.
Przełożyć do garnka, dodać ugotowaną fasolę, wszystko zalać szklanką wody, dodać majeranek i listki laurowe. Przyprawić solą, pieprzem, papryką, majerankiem i odrobiną cukru. Gotować ok. pół godziny, mieszając.Źródło: Twoje Imperium