Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Fasolka po bretońsku"
Smażone kawałki kurczaka z ziemniakami Parmentine podane z surówką Coleslaw....
Odsłon: 362
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 57
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 434
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 57
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 434
Składniki
Fasolę namoczyć na noc. Ugotować, osolić. Cebule pokroić, czosnek zmiażdżyć. Boczek pokroić w kostkę, kiełbasę na plasterki. Olej rozgrzać, zeszklić cebule i czosnek, dodać boczek a po kilku minutach kiełbasę, oprószyć mąką, przemieszać.
Przełożyć do garnka, dodać ugotowaną fasolę, wszystko zalać szklanką wody, dodać majeranek i listki laurowe. Przyprawić solą, pieprzem, papryką, majerankiem i odrobiną cukru. Gotować ok. pół godziny, mieszając.Źródło: Twoje Imperium
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pzepis na żołądki drobiowe
Dania główne
Smażony ryż.
Dania główne
Rolada gołąbkowa
Dania główne
Obiad- mielone z mizerią i młodymi ziemniakami
Pzepis na żołądki drobiowe
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 1335
Smażony ryż.
Dzisiaj polecam bardzo smaczny , prosty w przygotowaniu smażony ryż, który mo...
Odsłon: 110