Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przyrządzeniu i bardzo smaczne:D
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25082
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 172
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25082
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 172
Składniki
Papryke wydrążamy z ziaren. Odkrawamy''''czapeczke'''' i czyścimy w środku. Ryż gotujemu al dente i dodajemy do surowego mięsa mielonego.Ryż musi byc ostudzony. do tego pokrojona w kostkę cebula oraz czosnek.Farszem napełniamy nasze papryki. Robimy troche bulionu ok. półtorej szklanki i łyżką zalewamy farsz w papryce(nie za dużo). Na wierzch starty żółty ser. Przykrywamy ''''czapeczką'''' i pieczemy ok godziny w 170 stopniach resztę bulionu wlewamy do naczynia żaroodpornego:)