Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przyrządzeniu i bardzo smaczne:D
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32609
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 76
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 105
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 439
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32609
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 76
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 105
Składniki
Papryke wydrążamy z ziaren. Odkrawamy''''czapeczke'''' i czyścimy w środku. Ryż gotujemu al dente i dodajemy do surowego mięsa mielonego.Ryż musi byc ostudzony. do tego pokrojona w kostkę cebula oraz czosnek.Farszem napełniamy nasze papryki. Robimy troche bulionu ok. półtorej szklanki i łyżką zalewamy farsz w papryce(nie za dużo). Na wierzch starty żółty ser. Przykrywamy ''''czapeczką'''' i pieczemy ok godziny w 170 stopniach resztę bulionu wlewamy do naczynia żaroodpornego:)