Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przyrządzeniu i bardzo smaczne:D
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3802
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3819
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 391
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 736
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3802
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3819
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 391
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 736
Składniki
Papryke wydrążamy z ziaren. Odkrawamy''''czapeczke'''' i czyścimy w środku. Ryż gotujemu al dente i dodajemy do surowego mięsa mielonego.Ryż musi byc ostudzony. do tego pokrojona w kostkę cebula oraz czosnek.Farszem napełniamy nasze papryki. Robimy troche bulionu ok. półtorej szklanki i łyżką zalewamy farsz w papryce(nie za dużo). Na wierzch starty żółty ser. Przykrywamy ''''czapeczką'''' i pieczemy ok godziny w 170 stopniach resztę bulionu wlewamy do naczynia żaroodpornego:)