Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z pieczarkami i mięsem mielonym skąpane w sosie pomidorowym posypane serem mozzarella
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3713
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1274
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3713
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1274
Składniki
Wodę mineralną ( gazowaną) z mlekiem i jajkami wymieszać,następnie dodawać mąkę i szczyptę soli,dokładnie wszystko zmiksować i odstawić ciasto.
Na patelnie dodać oliwę, następnie podsmażyć zmielone mięso wołowe wraz z pieczarkami, cebulą i czerwoną papryką.
Na patelnie dodać troszkę oleju i usmażyć na niej naleśniki, między czasie w innym naczyniu podsmażyć pokrojone pomidory z puszki.
Na usmażone naleśnik nałożyć warsz i zawinąć w rulonik
pookładać naleśniki z farszem w naczyniu żaroodpornym, następnie polać po nich usmażone pomidory i posypać wszystko startym serem mozzarella i przyprawami.
Włożyć do piekarnika i smażyć przez około 30 min.