Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z pieczarkami i mięsem mielonym skąpane w sosie pomidorowym posypane serem mozzarella
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 176
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1883
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4444
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 176
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1883
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4444
Składniki
Wodę mineralną ( gazowaną) z mlekiem i jajkami wymieszać,następnie dodawać mąkę i szczyptę soli,dokładnie wszystko zmiksować i odstawić ciasto.
Na patelnie dodać oliwę, następnie podsmażyć zmielone mięso wołowe wraz z pieczarkami, cebulą i czerwoną papryką.
Na patelnie dodać troszkę oleju i usmażyć na niej naleśniki, między czasie w innym naczyniu podsmażyć pokrojone pomidory z puszki.
Na usmażone naleśnik nałożyć warsz i zawinąć w rulonik
pookładać naleśniki z farszem w naczyniu żaroodpornym, następnie polać po nich usmażone pomidory i posypać wszystko startym serem mozzarella i przyprawami.
Włożyć do piekarnika i smażyć przez około 30 min.