Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z pieczarkami i mięsem mielonym skąpane w sosie pomidorowym posypane serem mozzarella
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1332
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1332
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Składniki
Wodę mineralną ( gazowaną) z mlekiem i jajkami wymieszać,następnie dodawać mąkę i szczyptę soli,dokładnie wszystko zmiksować i odstawić ciasto.
Na patelnie dodać oliwę, następnie podsmażyć zmielone mięso wołowe wraz z pieczarkami, cebulą i czerwoną papryką.
Na patelnie dodać troszkę oleju i usmażyć na niej naleśniki, między czasie w innym naczyniu podsmażyć pokrojone pomidory z puszki.
Na usmażone naleśnik nałożyć warsz i zawinąć w rulonik
pookładać naleśniki z farszem w naczyniu żaroodpornym, następnie polać po nich usmażone pomidory i posypać wszystko startym serem mozzarella i przyprawami.
Włożyć do piekarnika i smażyć przez około 30 min.