Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane udka"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1672
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1467
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1672
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1467
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1661
Składniki
Przepis przysłała Renata Pyzik z Tarnogóry
Z podudzi wytnij kość. Ugotuj kaszę gryczaną. Wymieszaj ją z serem, jajkiem, przypraw farsz. Nadziej nim mięso.
Naczynie żaroodporne posmaruj olejem. Włóż resztę kaszy, posyp serem. Ułóż porcje buraczków oraz mięso. Podudzia posmaruj olejem. Piecz ok. 40 minut w temp. 200°C.
Porcje: 6, : 80 min, Cena: 1,30 zł, Kalorie: 223 kcal</strong>Źródło: Takie jest życie