Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane udka"
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 112
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 326
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2684
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 112
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 326
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2684
Składniki
Przepis przysłała Renata Pyzik z Tarnogóry
Z podudzi wytnij kość. Ugotuj kaszę gryczaną. Wymieszaj ją z serem, jajkiem, przypraw farsz. Nadziej nim mięso.
Naczynie żaroodporne posmaruj olejem. Włóż resztę kaszy, posyp serem. Ułóż porcje buraczków oraz mięso. Podudzia posmaruj olejem. Piecz ok. 40 minut w temp. 200°C.
Porcje: 6, : 80 min, Cena: 1,30 zł, Kalorie: 223 kcal</strong>Źródło: Takie jest życie