Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane udka"
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 158
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1871
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14627
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19684
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 158
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1871
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14627
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19684
Składniki
Przepis przysłała Renata Pyzik z Tarnogóry
Z podudzi wytnij kość. Ugotuj kaszę gryczaną. Wymieszaj ją z serem, jajkiem, przypraw farsz. Nadziej nim mięso.
Naczynie żaroodporne posmaruj olejem. Włóż resztę kaszy, posyp serem. Ułóż porcje buraczków oraz mięso. Podudzia posmaruj olejem. Piecz ok. 40 minut w temp. 200°C.
Porcje: 6, : 80 min, Cena: 1,30 zł, Kalorie: 223 kcal</strong>Źródło: Takie jest życie