Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
W rondlu rozgrzewamy olej,dodajemy posiekany ząbek czosnku,posiekane na kawałki pomidory,przyprawy zapachowei gotujemy na wolnym ogniu ok 30 minut czesto mieszając, aby sos się nie przypalił; przecieramy przez sito. Będzie gładki. Filety rybne myjemy,osuszamy,solimy, otaczamy w mące,jajku, tartej bułce i smażymy na rozgrzanym oleju na ładny kolor.Filety przekładamy na półmisek, pokrywamy przygotowanym sosem i podajemy na gorąco. Można ułożyc nadmiar w słoiku i zapasteryzowac. Po jakimś czasie jak znalazł na szybkie co nieco.