Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 15
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3438
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 98
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 15
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3438
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 98
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Składniki
W rondlu rozgrzewamy olej,dodajemy posiekany ząbek czosnku,posiekane na kawałki pomidory,przyprawy zapachowei gotujemy na wolnym ogniu ok 30 minut czesto mieszając, aby sos się nie przypalił; przecieramy przez sito. Będzie gładki. Filety rybne myjemy,osuszamy,solimy, otaczamy w mące,jajku, tartej bułce i smażymy na rozgrzanym oleju na ładny kolor.Filety przekładamy na półmisek, pokrywamy przygotowanym sosem i podajemy na gorąco. Można ułożyc nadmiar w słoiku i zapasteryzowac. Po jakimś czasie jak znalazł na szybkie co nieco.