Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8722
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8722
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
mieso pokroic w cienkie paseczki przesmazyc na cebluce ,smazyc az bedzie miekkie
parowki pokroic w plasteki ,boczek w kostke ,ogorki w kostke,wszystko wymieszac z mieskiem dolac wody i chwilke pogotowac doprawic do smaku sola pieprzem i tym co kto lubi.A na konioec podbic maka.