Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto sprobowac.........Smakuje rownie dobrze ze szpinakiem.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Ziemniaki pokroic w mala kostke. Na patelni rozgrzac maslo, dodac pokrojone ziemniaki i smazyc az beda miekkie i zrumienione. Jajka roztrzepac dodac parmezan,pieprz i sol.Wylac mase jajeczna na ziemniaki, smazyc z obu stron na zloty kolor, Posypac natka pietruszki. Ja frittate odwracam na pokrywce.