Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto sprobowac.........Smakuje rownie dobrze ze szpinakiem.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 129
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2212
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4105
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 64
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1439
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 129
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2212
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4105
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 64
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1439
Składniki
Ziemniaki pokroic w mala kostke. Na patelni rozgrzac maslo, dodac pokrojone ziemniaki i smazyc az beda miekkie i zrumienione. Jajka roztrzepac dodac parmezan,pieprz i sol.Wylac mase jajeczna na ziemniaki, smazyc z obu stron na zloty kolor, Posypac natka pietruszki. Ja frittate odwracam na pokrywce.