Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 934
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 88
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2147
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 934
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 88
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2147
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Składniki
Siekamy czosnek i cebulę na drobne kawałki. W dużym garnku podgrzewamy oliwę, wrzucamy czosnek, potem cebulę. Podgrzewamy ok.10 min. ciągle mieszając.
Dodajemy przecier pomidorowy wcześniej rozcieńczony z wodą. Znowu gotujemy ok.10 min. ciągle mieszając.
Dorzucamy pokrojoną w kostkę paprykę, potem tuńczyka i gotujemy 5 min. Przyprawiamy do smaku. Gotowe ;)