Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gniazdka ze szpinakiem i żurawiną"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101546
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1977
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5833
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5839
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101546
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1977
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5833
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5839
Składniki
Makaron ugotuj. Na suchej patelni upraż pestki słonecznika i płatki migdałów, dodaj cukier. Gdy lekko się skarmelizuje, dodaj rodzynki, żurawinę i szpinak, wymieszaj. Smaż. Włóż makaron, wymieszaj.
Formę na muffiny wysmaruj masłem. Wkładaj makaron do foremek, zapiekaj kwadrans. Przed podaniem talerz dekoruj keczupem i liśćmi sałaty.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień