Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gniazdka ze szpinakiem i żurawiną"
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 249
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 103
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4560
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 176
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 118
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 249
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 103
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4560
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 176
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 118
Składniki
Makaron ugotuj. Na suchej patelni upraż pestki słonecznika i płatki migdałów, dodaj cukier. Gdy lekko się skarmelizuje, dodaj rodzynki, żurawinę i szpinak, wymieszaj. Smaż. Włóż makaron, wymieszaj.
Formę na muffiny wysmaruj masłem. Wkładaj makaron do foremek, zapiekaj kwadrans. Przed podaniem talerz dekoruj keczupem i liśćmi sałaty.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień