Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gniazdka ze szpinakiem i żurawiną"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2275
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1392
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 517
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3559
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1228
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2275
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1392
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 517
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3559
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1228
Składniki
Makaron ugotuj. Na suchej patelni upraż pestki słonecznika i płatki migdałów, dodaj cukier. Gdy lekko się skarmelizuje, dodaj rodzynki, żurawinę i szpinak, wymieszaj. Smaż. Włóż makaron, wymieszaj.
Formę na muffiny wysmaruj masłem. Wkładaj makaron do foremek, zapiekaj kwadrans. Przed podaniem talerz dekoruj keczupem i liśćmi sałaty.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień