Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7884
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1128
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13653
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7884
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1128
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13653
Składniki
w duzym garnku gotuje kapuste w calosci,ugotowane liscie odcinam i ukladam w misce
ryz gotuje na pol-twardo
ostudzony ryz mieszam z miesem ,dodaje sol,pieprz i vegete
odcinam grubsze czesci liscia i nakladam farsz,zwijam golabka
gotowe golabki przekladam do zaroodpornego naczynia,wylozonego liscmi kapusty i zapiekam ok.1 godz......golabki podaje z sosem pomidorowym,lub pieczarkowym...smacznego