Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1969
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2673
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1969
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2673
Składniki
w duzym garnku gotuje kapuste w calosci,ugotowane liscie odcinam i ukladam w misce
ryz gotuje na pol-twardo
ostudzony ryz mieszam z miesem ,dodaje sol,pieprz i vegete
odcinam grubsze czesci liscia i nakladam farsz,zwijam golabka
gotowe golabki przekladam do zaroodpornego naczynia,wylozonego liscmi kapusty i zapiekam ok.1 godz......golabki podaje z sosem pomidorowym,lub pieczarkowym...smacznego