Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 473
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 473
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Składniki
kapuste poszatkowac na tarce o duzych oczkach odcisnac sok z kapusty dodac do mielonego razem zkasza manna i jajkami dobrze doprawic i wymieszac
cebule zeszklic przestudzona dodac do reszty i jeszcze raz wymieszac (masa bedzie dosc rzadka ale sie nie przejmowac)
formowac kotlety i obsmażyć z obu stron aby sie dobrze zarumienily
przełożyć do garnka i zalac woda aby sie przykryly dusic
z wody w ktorej sie dusily robie sos pomidorowy-SMACZNEGO