Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na dodatek obiadowy. Trochę nie-tradycyjna. Warto spróbować. Bardz...
Odsłon: 28
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 61
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 355
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 1664
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 172
Propozycja na dodatek obiadowy. Trochę nie-tradycyjna. Warto spróbować. Bardz...
Odsłon: 28
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 61
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 355
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 1664
Wyrazisty sos świetnie podkreśla smak ryby.
Odsłon: 172
Składniki
Golonki opalić, opłukać. Piwo zagotować z bulionem i liściem laurowym, włożyć golonki , dolać 1/2 l wrzącej wody, gotować 20 min. wyjąć z wywaru natrzeć solą i pieprzem. piec 80 min. w temp 180 C. polewając wywarem z gotowania golonek, podawać z musztardą i pieczywem.