Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 789
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12516
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 789
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12516
Składniki
Golonki opalić, opłukać. Piwo zagotować z bulionem i liściem laurowym, włożyć golonki , dolać 1/2 l wrzącej wody, gotować 20 min. wyjąć z wywaru natrzeć solą i pieprzem. piec 80 min. w temp 180 C. polewając wywarem z gotowania golonek, podawać z musztardą i pieczywem.