Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników golonki ;)
Golonko pokroić na porcje lub w całości natrzeć przyprawami pozostawic
na 24 godziny w lodówce.Nastepnie obrumienic na rozgrzanym
tłuszczu,przełożyć do rondelka i podlać wodą.Dusic na małym ogniu
pod przykryciem.Warzywa pokroić w paseczki podsmażyć dodać do golonka
pod koniec duszenia razem z przyprawami.Na kilka minut pod koniec gotowania
polać golonko keczupem.Wyłozyc na półmisek ,oblożyć warzywami.
Podawac z ziemniakami.
Ryby to dostarczają cennych witamin i minerałów. Wiele osób przygotowuje je w...
Odsłon: 1744
Pyszny, łatwy i szybki do zrobienia deser lodowy „lodowa bomba” o smaku Tiram...
Odsłon: 4441
Pyszne, orzeźwiające domowe lody, które przygotujecie z 3 składników w 30 sek...
Odsłon: 98
Pyszny deser, kremowy deser. Bez jajek. Spróbujcie koniecznie!
Odsłon: 175
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 152
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 194
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 180
Pyszny, łatwy i szybki do zrobienia deser lodowy „lodowa bomba” o smaku Tiram...
Odsłon: 4441
Pyszne, orzeźwiające domowe lody, które przygotujecie z 3 składników w 30 sek...
Odsłon: 98
Pyszny deser, kremowy deser. Bez jajek. Spróbujcie koniecznie!
Odsłon: 175
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 152
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 194
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 180
Składniki
Golonko pokroić na porcje lub w całości natrzeć przyprawami pozostawic na 24 godziny w lodówce.Nastepnie obrumienic na rozgrzanym tłuszczu,przełożyć do rondelka i podlać wodą.Dusic na małym ogniu pod przykryciem.Warzywa pokroić w paseczki podsmażyć dodać do golonka pod koniec duszenia razem z przyprawami.Na kilka minut pod koniec gotowania polać golonko keczupem.Wyłozyc na półmisek ,oblożyć warzywami. Podawac z ziemniakami.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety z kapusty i pieczarek
Dania główne
Kurczak w orzechowej panierce
Dania główne
Dorsz na parze
Dania główne
Forszmak lubelski z kaszą gryczaną
Kotlety z kapusty i pieczarek
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 152
Kurczak w orzechowej panierce
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 180