Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników golonki ;)
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5119
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 597
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5119
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 597
Składniki
Golonko pokroić na porcje lub w całości natrzeć przyprawami pozostawic na 24 godziny w lodówce.Nastepnie obrumienic na rozgrzanym tłuszczu,przełożyć do rondelka i podlać wodą.Dusic na małym ogniu pod przykryciem.Warzywa pokroić w paseczki podsmażyć dodać do golonka pod koniec duszenia razem z przyprawami.Na kilka minut pod koniec gotowania polać golonko keczupem.Wyłozyc na półmisek ,oblożyć warzywami. Podawac z ziemniakami.