Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421111
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1956
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421111
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1956
Składniki
Golonko pokroić na porcje lub w całości natrzeć przyprawami pozostawic na 24 godziny w lodówce.Nastepnie obrumienic na rozgrzanym tłuszczu,przełożyć do rondelka i podlać wodą.Dusic na małym ogniu pod przykryciem.Warzywa pokroić w paseczki podsmażyć dodać do golonka pod koniec duszenia razem z przyprawami.Na kilka minut pod koniec gotowania polać golonko keczupem.Wyłozyc na półmisek ,oblożyć warzywami. Podawac z ziemniakami.