Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ziemniaków, ryżu, placków ziemniaczanych
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1502
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1239
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1348
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1072
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1502
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1239
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1348
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1072
Składniki
Mięso umyć i pokroić na małe kawałki
Pieczarki pokroić w plastry
Paprykę pokroić w dużą kostkę
Cebulę pokroić w paski
W/w składniki wrzucić na rozgrzany olej na patelni, przyprawić i podsmażać do czasu zrumienienia. Zalać wodą i dusić pod przykryciem.
Mąkę wsypać na rozgrzaną patelnię i mieszać do czasu aż zmieni kolor na lekko brązowy, zalać wywarem z gulaszu ( 1 chochelkę) szybko mieszając, przelać wszystko do gulaszu i zagotować.
Smacznego