Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ziemniaków, ryżu, placków ziemniaczanych
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10416
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336753
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4294
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423654
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10416
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336753
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4294
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423654
Składniki
Mięso umyć i pokroić na małe kawałki
Pieczarki pokroić w plastry
Paprykę pokroić w dużą kostkę
Cebulę pokroić w paski
W/w składniki wrzucić na rozgrzany olej na patelni, przyprawić i podsmażać do czasu zrumienienia. Zalać wodą i dusić pod przykryciem.
Mąkę wsypać na rozgrzaną patelnię i mieszać do czasu aż zmieni kolor na lekko brązowy, zalać wywarem z gulaszu ( 1 chochelkę) szybko mieszając, przelać wszystko do gulaszu i zagotować.
Smacznego