Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ziemniaków, ryżu, placków ziemniaczanych
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 48
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2839
Cześć :-) Dzisiaj zrobimy pyszną Quesadillę z prawdziwkami. Chrupiąca i bardz...
Odsłon: 77
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 48
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2839
Cześć :-) Dzisiaj zrobimy pyszną Quesadillę z prawdziwkami. Chrupiąca i bardz...
Odsłon: 77
Składniki
Mięso umyć i pokroić na małe kawałki
Pieczarki pokroić w plastry
Paprykę pokroić w dużą kostkę
Cebulę pokroić w paski
W/w składniki wrzucić na rozgrzany olej na patelni, przyprawić i podsmażać do czasu zrumienienia. Zalać wodą i dusić pod przykryciem.
Mąkę wsypać na rozgrzaną patelnię i mieszać do czasu aż zmieni kolor na lekko brązowy, zalać wywarem z gulaszu ( 1 chochelkę) szybko mieszając, przelać wszystko do gulaszu i zagotować.
Smacznego