Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ziemniaków, ryżu, placków ziemniaczanych
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20605
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2300
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 50
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20605
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2300
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 50
Składniki
Mięso umyć i pokroić na małe kawałki
Pieczarki pokroić w plastry
Paprykę pokroić w dużą kostkę
Cebulę pokroić w paski
W/w składniki wrzucić na rozgrzany olej na patelni, przyprawić i podsmażać do czasu zrumienienia. Zalać wodą i dusić pod przykryciem.
Mąkę wsypać na rozgrzaną patelnię i mieszać do czasu aż zmieni kolor na lekko brązowy, zalać wywarem z gulaszu ( 1 chochelkę) szybko mieszając, przelać wszystko do gulaszu i zagotować.
Smacznego