Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ziemniaków, ryżu, placków ziemniaczanych
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10255
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2891
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1995
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 760
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10255
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2891
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1995
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 760
Składniki
Mięso umyć i pokroić na małe kawałki
Pieczarki pokroić w plastry
Paprykę pokroić w dużą kostkę
Cebulę pokroić w paski
W/w składniki wrzucić na rozgrzany olej na patelni, przyprawić i podsmażać do czasu zrumienienia. Zalać wodą i dusić pod przykryciem.
Mąkę wsypać na rozgrzaną patelnię i mieszać do czasu aż zmieni kolor na lekko brązowy, zalać wywarem z gulaszu ( 1 chochelkę) szybko mieszając, przelać wszystko do gulaszu i zagotować.
Smacznego